Blije bruid Ivonne vertelt:

 

Ik wil je hierbij nog complimenteren met de super verzorging van alles rond het uitkiezen van mijn trouwjurk bij jou. Het voelde meteen goed door je vriendelijkheid en je geduld. Het voelde als  "niks moet" maar alles kan.

 

Toen ik een eerste afspraak bij je maakte liet je blijken dat het gezellig was als er vrienden of familie meekwamen. Daar zou ik zelf bijna niet aan gedacht hebben. We waren dus meer dan welkom en werden eerst verwend met koffie of thee en wat lekkers erbij. Door de ongedwongen sfeer kwam je wat meer aan de weet en kwam je algauw met 3 voorbeelden. Daar heb ik de mooiste voor mij uit gekozen, het was precies wat ik wou, niks geen getwijfel achteraf (wat mij wel eigen is).

Er werden accessoires bij gezocht en we keken wat ik wel en niet wilde gebruiken. Kortom het plaatje was compleet en de maat werd bepaald.

Ook het door passen van de jurk was super, hij mocht nog iets ingenomen worden en ik kreeg de schoenen en de uitgezochte tas, haarspeld en oorbellen mee. We hebben het zelfs over de haar style gehad, en zo is mijn haar ook gekapt op DE dag. Dan krijg je toch al weer een heel ander gevoel, dan wordt het echt!

De bruidegom was blij verrast en vond het een plaatje!! Ik heb zoveel complimenten gehad, echt heel fijn.

Daarom wil ik je nogmaals bedanken voor de goede en lieve zorgen rondom het uitzoeken en pas maken van mijn trouwjurk. Mede door jou is onze trouwdag geweldig geworden.