Even voorstellen

 

Mezelf voorstellen … mmm best lastig als je erover gaat nadenken.

Wie ben ik, waar kom ik vandaan, maar belangrijker, waar ga ik naar toe?

Gelijk komt mijn levensmotto om de hoek. Happiness is not a destination, It’s a way of life.

Bruiloft Annet Kwantes eigenaresse Boudoir en Lijfstyle Hoorn in trouwjapon

Zwaar? Valt wel mee, voornamelijk meegekregen van mijn opa, Piet Kwantes, beroemde/beruchte dominee in de gemeente Zeevang. Zijn visie was; Geniet van elke dag, het kan zó over zijn. Zoals hij leefde stierf hij ook, onderweg in de trein op weg naar zijn geliefde Zwitserland. Dit jaar alweer 24 jaar geleden, maar nog zijn er mensen die over hem en zijn levensvisie praten, dan heb je volgens mij wel iets bereikt in deze wereld!

 

Wie ben ik?

Annet Kwantes dus, inmiddels 45 jaar op deze wereld, moeder van twee zeer hard werkende pubers, vrouw van Odin. Wij hebben elkaar, met enige vertraging, ontmoet in 2009. We zijn in 2013 getrouwd, eindelijk alles op z’n plek. Maar daarover komt in een ander blog een vervolg, wat absoluut de moeite van het wachten waard is. Onbegrijpelijk absurd hoe ons leven elkaar steeds miste totdat het juiste moment daar was.

 

Wat doe ik?

Ik ben al 18 jaar eigenaar van LijfStyle lingerie in Hoorn. Voor de mensen die deze naam niet kennen, dit is een winkel van 250 m2 gevuld met Lingerie, Badkleding, Bruidslingerie en Nachtmode. Wij werken volledig vanuit de maat van de klant. Bijna 130 maten in huis op elk gebied, ik kan wel zeggen dat wij iedereen kunnen helpen aan passende onderkleding. Het is ook niet zonder trots dat ik kan zeggen; eenmaal klant van LijfStyle blijf je klant, ook al verhuis je naar China of Curaçao of ga je wonen in Tilburg of Spijkenisse. Volgens vertegenwoordigers uit de branche hebben wij, in 2012, de mooiste lingeriewinkel van Nederland gebouwd. En vol trots kan ik elke keer wanneer mensen vragen wie hiervoor verantwoordelijk is zeggen; zelf gedaan, bedacht, ingekocht en gebouwd door de handigste man ter wereld, de mijne!

interieur boudoir hoorn bruidsmode trouwjapon

Het Boudoir – de bruidswinkel

Vanuit deze winkel is ook Het Boudoir ontstaan, een bruidswinkel met ook weer een eigen visie. Bruidsland is vaak ondoorzichtig, ontoegankelijk en veel te duur, wij doen het anders.

Het Boudoir werkt met een eigen japonnenmerk, een unieke trouwjapon dus, waar nog niemand die jij kent in getrouwd is. Hele leuke andere modellen dan de traditionele strapless japon die je tegenwoordig overal ziet.

We hebben een echte winkel en zijn dan ook op zaterdag gewoon geopend voor iedereen die even wil kijken, voelen of sfeer proeven.

bruidswinkel het boudoir Hoorn Noord Holland, trouwjaponnen

Open huis

Regelmatig organiseer ik een open huis, altijd met extra Trouw Partners die zorgen voor gezellige sfeer, een hapje bruidstaart of een advies op het gebied van haar, make-up, ceremonie of fotografie. Het eerstvolgende open huis is 3 mei 2015. Heb je die gemist? Kijk op de website wanneer het volgende open huis is – www.hetboudoir.nl.

bruiden in trouwjaponnen van het Boudoir Hoorn Noord Holland

Duidelijke prijs

Qua prijs is het heel overzichtelijk; bij ons vooraf een duidelijke prijs waar bijna alles al bij hoort, geen schrik achteraf  van de hoge rekening. Je kiest een japon uit een prijsklasse, hierbij hoort de lingerie, het op maat maken en twee onderdelen van de accessoires. Hierbij kan je dan denken aan een hoepel, sluier, sieraden of haaraccessoires. Kant en klaar al vanaf €899, dat is mogelijk bij Het Boudoir.