Bruidsjurken in Medemblik

Voor een totaalprijs van € 1.499 tot en met € 2.999 word je compleet gekleed voor je bruiloft. Het Boudoir in Hoorn biedt jou hiermee een unieke aanpak. Het is een all in prijs dus je hoeft je geen zorgen meer te maken over bijkomende kosten. Uiteraard adviseren we je op alle onderdelen van de bruidskleding en kun je vertrouwen op onze jarenlange ervaring in bruiloften in het algemeen.

Bruidswinkel

Inclusief in de totaalprijs zit een bruidsjurk, 2 trouwaccessoires en een complete lingerieset. Uiteraard wordt je bruidsjurk op maat gemaakt in onze bruidsmodezaak in Hoorn. We zijn goed bereikbaar vanuit Medemblik.

Bekijk ons Digitale Magazine door op de knop rechts te klikken. Als je na het bekijken van onze bruidsjurken uit onze bruidsmodezaak magazine, neem dan contact met ons op of laat direct je gegevens achter voor een vrijblijvende pasafspraak

Direct een Pasafspraak maken

Ben je enthousiast geworden na het bekijken van het bruidsjaponnen fotoboek? Is er een bruidsjurk die je zelf zou willen passen? Laat je gegevens dan direct achter en we bellen je terug om de pasafspraak te bevestigen. Als je nog niet helemaal zeker bent of je al direct een pasafspraak wil maken, dan kun je ook het contactformulier invullen met je vragen. Tip: Bekijk ook de blije bruiden voor meer inspiratie.


  Wrap Dress

  draag mogelijkheden van de Wrap Dress, bekijk de video hier

  reviews Het Boudoir Bruidsmode

  Video Wrap Dress

  Wrap Dress

  draag mogelijkheden van de Wrap Dress, bekijk de video hier

  reviews Het Boudoir Bruidsmode

  Video Wrap Dress

  Een greep uit de japonnen in de prijsklasse € 1.499,- tot € 2.999,-