Ervaringen

reviews Het Boudoir Bruidsmode

Anne

Dat ik naar de winkel ging had ik een jurk in m’n hoofd. Bij aankomst zag ik mijn droomjurk in de etalage staan. Die gelijk gepast en het was hem. Zo vreselijk blij mee.

Anne
16 augustus 2018

Miranda en Jurgen Kooij

Een eerste passessie met dierbaren en lekkers erbij, en alle tijd om diverse jurken te passen. Alle geduld als je net die ene toch nog 1 of 2 keer aan wil zien. Erg fijn. Onverhoopt ging er op het laatste moment een stukje van de jurk los. Stresssss natuurlijk. Maar werd super opgelost: kon gelijk komen en je zag er niets meer van. Heel blij!

Miranda en Jurgen Kooij
5 december 2017

Robin en Noëlle

Het Boudoir heeft voor onze bruiloft op 10 september 2016 fantastisch werk geleverd! Ik heb zelf tot het laatste moment gewacht met het uitkiezen van een jurk, dit gaf nogal wat spanning en stress of het allemaal wel goed zou komen met de jurk. Annet, de eigenaresse, bleef kalm, behulpzaam en zij heeft ‘oog voor de details’. Samen met haar trouwe naaister Manal hebben ze een prachtige jurk voor mij op maat gemaakt, dit heeft bijgedragen aan onze schitterende dag. Een dag om nooit te vergeten! Dank je wel Annet, Manal en Pascal voor de bloemen!!

Robin en Noëlle
6 februari 2017

Marlies

Annet begreep dat mijn werk, wat erg veel flexibiliteit vraagt, met zich meebrengt dat zij zich ook flexibel op moest stellen. En dat deed ze: Heel rustig, onderwijl nog allerlei aanvullende tips voor een geslaagde bruiloft gevend. En wat voelde ik me mooi in de uiteindelijk gekochte bruidsjurk.

Marlies
25 september 2016

Sanne

16-09-2016 was onze grote dag! Voor mijn 3 bruidsmeisjes had ik jurkjes besteld bij het Boudoir! Super goed geholpen door Annet. Alles kon geregeld worden zoals wij het wilde. De meisjes zagen er dan ook super uit op onze dag!

Sanne
18 september 2016

PASAFSPRAAK


    PASAFSPRAAK