Bruidsjaponnen & Bruidsjurken  2023-2024

reviews Het Boudoir Bruidsmode

De aanpak van Het Boudoir in Hoorn en Lelystad is uniek en bijzonder voor bruidsland, we werken namelijk met een complete outfit voor een totaalprijs. Kies de trouwjurk die bij jouw dag past uit in onze internationale collectie van 9 merken in onze bruidsmodezaak. Wij hebben een groot en gevarieerd  assortiment aan bruidsjurken, ook trouwjurken voor grote maten. In onze  pascollectie kan iedereen zichzelf zien in de juiste maat, van maat 34  t.m. maat 56. Dus ben je langer, korter, breder of voller dan standaardconfectiematen…. Van Harte Welkom!!

Bij ons slaag je voor een trouw jurk in één van onze prijsklassen vanaf € 1.699,- tot en met € 3499,- maar dan ben je in ook in één keer compleet klaar!

Compleet op maat gemaakte bruidsjurken

Inclusief in het pakket zijn; het op maat maken van de bruidsjurk, twee accessoires en een mooie lingeriebon. Geen verrassingen achteraf dus, bij aankoop meteen een heldere en duidelijke prijs en een overzichtelijke planning voor de rest van jouw pastraject.

Jouw trouwjurk kopen bij Het Boudoir?

  • Kom gerust 6 tot 12 maanden voor de bruiloft voor de eerste keer
  • Onze winkel is ruim genoeg voor jou en je team om in alle rust (op afspraak ) jouw droomjurk uit te kiezen, altijd een privémoment!
  • 150 verschillende jurken op voorraad, en allemaal in minimaal 8 verschillende uitvoeringen leverbaar
  • Damesstel ? Ik help jullie met liefde en zorg  aan een prachtige matchende outfit.
  • Maak direct een pasafspraak

Alles voor jouw complete bruidslook en een duidelijke planning

Het uitkiezen van je trouwjapon is het begin van jullie feestje! Je komt voor de eerste keer, om jouw jurk uit te kiezen, natuurlijk is dat spannend en bijzonder!

Kom gerust 6 tot 12 maanden voor de bruiloft uitkiezen, het is fijn als je weet hoe je eruit gaat zien op jullie dag. Plus het geeft jou ook rust en ruimte voor alle andere dingen die je moet gaan regelen en uitkiezen.

Bij Het Boudoir maak je een privé afspraak, overdag, ‘s avonds of op zaterdag om je perfecte trouwjurk uit te komen kiezen! Speciaal voor jou en de mensen die je erbij wilt hebben, is de winkel beschikbaar.

Zo kun je op je gemak, met een kopje koffie of thee en iets lekkers, kiezen uit ons grote en bijzonder gevarieerde aanbod in bruidsjaponnen.

Daarna maken we jouw bruidsjurk compleet met een grote keuze aan bruidsschoenen, sieraden, haaraccessoires én hebben we een prachtige collectie bruidslingerie!

Na de eerste afspraak maken we een planning voor jou zodat je heel overzichtelijk weet wanneer je weer terug komt. De tweede pasronde is pas vlak voor de trouwdag, alle ruimte voor jou om nog wat te sporten, zonnebanken en noem maar op.

Dan gaat jouw mooie outfit naar ons atelier om de finishing touches te verzorgen, na twee weken vervolgen we jouw finale met de laatste pasbeurt. Dit is de generale repetitie voor jouw grote dag!

Nu is jouw jurk helemaal klaar en gaan we oefenen met aankleden, trap op en af, toiletbezoek en alle andere praktische zaken die fijn zijn om samen een keer geoefend te hebben!