Even voorstellen

Mezelf voorstellen … mmm best lastig als je erover gaat nadenken.
Wie ben ik, waar kom ik vandaan, maar belangrijker, waar ga ik naar toe?
Gelijk komt mijn levensmotto om de hoek. Happiness is not a destination, it’s a way of life.

Zwaar? Valt wel mee, voornamelijk meegekregen van mijn opa, Piet Kwantes, beroemde/beruchte dominee in de gemeente Zeevang. Zijn visie was; Geniet van elke dag, het kan zó over zijn. Zoals hij leefde stierf hij ook, in de trein op weg naar zijn geliefde Zwitserland. Dit jaar alweer 24 jaar geleden, maar nog zijn er mensen die over hem en zijn levensvisie praten, dan heb je volgens mij wel iets bereikt in deze wereld!

Wie ben ik?

Annet Kwantes dus, inmiddels 50 jaar op deze wereld, moeder van twee zeer hard werkende jonge mensen, vrouw van Odin. Wij hebben elkaar, met enige vertraging, ontmoet in 2009. We zijn in 2013 getrouwd, eindelijk alles op z’n plek. Daarover komt in een ander blog een vervolg, wat absoluut de moeite van het wachten waard is. Onbegrijpelijk absurd hoe ons leven elkaar steeds miste totdat het juiste moment daar was.

.

Het Boudoir – de bruidswinkel

Vanuit LijfStyle lingerie is Het Boudoir ontstaan, deze vakkennis en het inzicht in vrouwen is zeer nuttig in een bruidsmodewinkel. Het Boudoir is ook weer een bruidswinkel met een bijzondere eigen visie. Bruidsland is vaak ondoorzichtig en ontoegankelijk, wij doen het anders. Het Boudoir werkt met een een aantal internationale merken en ateliers en we hebben een eigen japonnenmerk, zo maken we voor elke bruid een unieke trouwjapon, waar nog niemand die jij kent in getrouwd is. Hele leuke andere modellen dan de standaard japon die je tegenwoordig overal in de diverse bruidsmodezaken ziet.

Binnen kijken

Neem een kijkje in onze winkel op Nieuwstraat 10 in Hoorn.

Het Boudoir; uw bruidskleding specialist in Noord Holland!

Veel bruiden hebben ons al weten te vinden. We zijn gevestigd in Hoorn waar we vaak door aanstaande bruiden binnen de regio Noord Holland vanuit Alkmaar, Amsterdam, Heerhugowaard, Schagen, Den Helder, Haarlem, Medemblik, Enkhuizen en Purmerend worden bezocht. Ook buiten de regio hebben we al een aantal bruiden met hun perfecte bruidjurk mogen helpen.

Naast trouwjurken kunt u bij ons ook terecht voor een trouwjapon, trouwschoenen, trouwsieraden, trouwlingerie, bruidsjapon, bruidsjurk, bruidsschoenen, bruidssieraden, bruidslingerie en wij hebben een complete lijn voor de bruidskinderen; bruidsmeisjes jurken en kostuums voor jullie zoon!

Binnen kijken

Neem een kijkje in onze winkel op Muntstraat 5 in Hoorn.

Het Boudoir; uw bruidskleding specialist in Noord Holland!

In Hoorn, het historische hart van West Friesland, vindt u onze uitgebreide speciaalzaak. Wij zitten op een gunstige afstand van de plaatsen Purmerend, Heerhugowaard, Enkhuizen, Medemblik , Lelystad, Den Helder en Schagen. Naast trouwjurken kunt u bij ons ook terecht voor een trouwjapon, trouwschoenen, trouwsieraden, trouwlingerie, bruidsjapon, bruidsjurk, bruidsschoenen, bruidssieraden, bruidslingerie en wij hebben een complete lijn voor de bruidskinderen; bruidsmeisjes jurken en kostuums voor jullie zoon!

Het Boudoir Bruidswinkel

PASAFSPRAAK

    PASAFSPRAAK