Even voorstellen

Mezelf voorstellen … mmm best lastig als je erover gaat nadenken.
Wie ben ik, waar kom ik vandaan, maar belangrijker, waar ga ik naar toe?
Gelijk komt mijn levensmotto om de hoek. Happiness is not a destination, it’s a way of life.

Zwaar? Valt wel mee, voornamelijk meegekregen van mijn opa, Piet Kwantes, beroemde/beruchte dominee in de gemeente Zeevang. Zijn visie was; Geniet van elke dag, het kan zó over zijn. Zoals hij leefde, stierf hij ook, in de trein op weg naar zijn geliefde Zwitserland. Dit jaar alweer 30 jaar geleden, maar nog zijn er mensen die over hem en zijn levensvisie praten, dan heb je volgens mij wel iets goeds gebracht in deze wereld!

Wie ben ik?

Annet Kwantes dus, inmiddels ruim 50 jaar op deze wereld, moeder van twee zeer hard werkende jonge mensen, vrouw van Odin. Wij hebben elkaar, met enige vertraging, ontmoet in 2009. We zijn in 2013 getrouwd, eindelijk alles op z’n plek. Daarover vertel ik je graag in de winkel het vervolg, wat absoluut de moeite van het vragen waard is. Onbegrijpelijk absurd hoe ons leven elkaar steeds miste totdat het juiste moment daar was.

Het Boudoir – de bruidswinkel

Vanuit LijfStyle lingerie is Het Boudoir ontstaan, deze 25 jarige vakkennis en het inzicht in vrouwen is zeer handig in een bruidsmodewinkel. Het Boudoir is een winkel met een bijzondere eigen visie. Bruidsland is vaak ondoorzichtig en ontoegankelijk, wij doen het anders. Het Boudoir werkt met een een groot aantal nationale en  internationale merken en ateliers en we hebben onze eigen unieke aanpak, zo maken we voor élke bruid haar eigen trouwjapon, waar nog niemand die jij kent in getrouwd is. Zo creëren we samen een unieke look voor jou! Inmiddels met twee prachtige filialen, namelijk ons eerste filiaal in Hoorn en nu ook in Lelystad.

Binnen kijken

Neem een kijkje in onze winkel op Muntstraat 5 in Hoorn.

Het Boudoir; uw bruidskleding specialist in Noord Holland!

Veel bruiden hebben ons al weten te vinden. We zijn gevestigd in Hoorn en Lelystad waar we vaak door aanstaande bruiden binnen de regio Noord Holland vanuit Alkmaar, Purmerend, Amsterdam, Heerhugowaard, Schagen, Den Helder, Texel, Haarlem, Medemblik en Enkhuizen worden bezocht. Maar we zijn ook goed bereikbaard voor bruiden uit Flevoland. Bezoek ons onder andere vanuit Dronten, Zeewolde, Emmeloord, Swifterbant, Biddinghuizen, Kampen, Urk en Almere. Zelfs uit ver buiten de regio hebben we al een aantal bruiden met hun perfecte bruidsjurk mogen helpen.

Naast trouwjurken kunt u bij ons ook terecht voor een trouwjapon, trouwschoenen, trouwsieraden, trouwlingerie, bruidsjapon, bruidsjurk, bruidsschoenen, bruidssieraden, bruidslingerie en wij hebben een complete lijn voor de bruidsmeisjes van 0 tot 20 jaar en de bruidsmoeders niet te vergeten.

Binnen kijken

Neem een kijkje in onze winkel op Muntstraat 5 in Hoorn.

Het Boudoir; uw bruidskleding specialist in Noord Holland!

In Hoorn, het historische hart van West Friesland, vindt u onze uitgebreide speciaalzaak. Wij zitten op een gunstige afstand van de plaatsen Purmerend, Heerhugowaard, Enkhuizen, Medemblik , Lelystad, Den Helder en Schagen. Naast trouwjurken kunt u bij ons ook terecht voor een trouwjapon, trouwschoenen, trouwsieraden, trouwlingerie, bruidsjapon, bruidsjurk, bruidsschoenen, bruidssieraden, bruidslingerie en wij hebben een complete lijn voor de bruidskinderen; bruidsmeisjes jurken en kostuums voor jullie zoon!

Het Boudoir Bruidswinkel

PASAFSPRAAK


    PASAFSPRAAK