Trouwjurken in Alkmaar

Je bent jouw trouwdag aan het plannen, misschien heb je wel al de perfect trouw locatie op het oog of heb je de gastenlijst al helemaal af. Wat zeker niet kan missen is de voor jouw ideale trouwjurk. Bij Het Boudoir helpen we graag bij het vinden van jouw droomjurk. Voor een totaalprijs van € 1.499 tot en met € 2.999 word je compleet gekleed voor je bruiloft. Het Boudoir in Hoorn biedt jou hiermee een unieke aanpak. Het is een all in prijs dus je hoeft je geen zorgen meer te maken over bijkomende kosten. Uiteraard adviseren we je op alle onderdelen van de bruidskleding en kun je vertrouwen op onze jarenlange ervaring in bruiloften in het algemeen.

Bruidswinkel

Inclusief in de totaalprijs zit een bruidsjurk, 2 trouwaccessoires en een complete lingerieset. Uiteraard word je bruidsjurk op maat gemaakt in onze bruidsmodezaak in Hoorn. Vanuit Alkmaar zijn wij goed bereikbaar en ben je al met een half uur bij onze bruidswinkel.

In ons Digitale Magazine kan je voor je langskomt nog wat inspiratie op doen. Bekijk hem door op de knop rechts te klikken. Als je na het bekijken van onze bruidsjurken uit onze bruidsmodezaak magazine zin hebt gekregen om de jurken in het echt te bekijken en te voelen, neem dan contact met ons op of laat direct je gegevens achter voor een vrijblijvende pasafspraak

Direct een pasafspraak maken

Inmiddels heb je waarschijnlijk al genoeg (online) magazines doorgebladerd op zoek naar de perfecte trouwjurk. Dus nu is het tijd om jouw droomjurk daadwerkelijk te vinden. Hebben de bruidsjaponnen is ons fotoboek jou enthousiast gemaakt? Kom jouw toekomstige bruidsjurk passen bij ons in de winkel in Hoorn. Laat je gegevens achter en we bellen je terug om de pasafspraak te bevestigen. Ben je nog niet helemaal zeker of je al direct een pasafspraak wil maken, dan kun je ook het contactformulier invullen met je vragen. Tip: Kom alvast in de stemming met deze prachtige beelden van echte blije bruiden.


    Wrap Dress

    draag mogelijkheden van de Wrap Dress, bekijk de video hier

    reviews Het Boudoir Bruidsmode

    Video Wrap Dress

    Een greep uit de japonnen in de prijsklasse € 1.499,- tot € 2.999,-