Real Brides & Grooms – Bruidspaar Charlotte en Mike

reviews Het Boudoir Bruidsmode

Real Brides & Grooms – Bruidspaar Charlotte en Mike

reviews Het Boudoir Bruidsmode

“Lieve Annet, waar moest ik beginnen met het zoeken naar mijn trouwjurk? Bij het Boudoir In Hoorn van Annet voelde ik mij direct op mijn gemak! De sfeer in de winkel is enorm fijn. Samen met mijn moeder, schoonmoeder, zus en twee vriendinnen hadden we een hele fijne en gezellige pas-sessie. En wat Annet mij van te voren vertelde klopte helemaal: iedereen vindt een jurk die bij je past en waar je je goed in voelt. Na een aantal jurken te hebben gepast en een aantal selecties te maken was ik overtuigd van mijn keuze. Vervolgens nam Annet alle opties door om de jurk helemaal op maat te maken. Tijdens alle pas-sessies nam Annet alle tijd, totdat ik helemaal tevreden was. Tot slot kreeg ik ook nog tips en tricks voor de grote dag mee. Op 21-7-2021 stond de grote dag op de planning. Vanaf het moment dat ik mijn jurk aantrok voelde ik mij ook echt een bruid!

Ik kan het iedereen aanraden om bij het Boudoir een bruidsjurk uit te zoeken. Het was gezellig, Annet heeft veel expertise en er wordt alle tijd genomen tot alles helemaal goed voelt. Bedankt Annet! Liefs Charlotte en Mike”

PASAFSPRAAK


    PASAFSPRAAK