Blije bruid Romy vertelt

Ha Annet,

Terug van vakantie hierbij een “korte” terugblik op de aanloop naar onze bruiloft op de mail, inclusief twee sneak peeks van onze fotografe, Sanne Swart!

Net als vele andere bruidsparen hadden we een héle lange aanloop naar onze bruiloft die we enkele keren hebben uitgesteld vanwege corona & onze belangrijkste voorwaarde: trouwen met iedereen die wij liefhebben aanwezig. Anderhalf jaar wachten laat je twijfelen aan alles: de plannen, de outfits, nog niet alle details waren uitgestippeld.

Onzekerheid kwam om de hoek kijken want ja, die jurk van 1.5 jaar geleden, pas ik ‘m nog? Vind ik hem nog mooi? Hoe staan mijn schoenen
erbij, wat voor accessoires wil ik erbij? Annet onderhield goed contact tussentijds, ze verhuisde naar een prachtig nieuw pand, we planden nieuwe afspraken, verschoven die vervolgens weer, ik heb mijn gekochte schoenen omgeruild voor net dat halve maatje groter en natuurlijk mijn uitgekozen jurk aangepast. In aanloop naar 1 oktober viel alles op zijn plek met het afspelden van de jurk en het uitzoeken van een passende sluier en haarsieraad. Restte mij nog één wens te delen, een stola of sjaal in de kleur van het pak van mijn aanstaande. Annet heeft een onderdeel van mijn inmiddels man zijn pak bemachtigd en vervolgens stad en land afgezocht om ons te verrassen met een prachtige bijpassende sjaal.

Volgens mij omschrijft dit precies waar Annet goed in is: met een luisterend oor voor elke bruid en haar wensen, helpt ze je aan het complete plaatje voor je grote dag. Onze bruiloft op 1 oktober bleek een schot in de roos: de 1.5m werd losgelaten, een feestje mocht weer.

En dat hebben we geweten met een prachtige bruiloft.

Dankjewel voor je hulp en advies Annet,

Groeten,
Romy

Fotograaf: Sanne Swart

Blije bruid Romy vertelt

Ha Annet,

Terug van vakantie hierbij een “korte” terugblik op de aanloop naar onze bruiloft op de mail, inclusief twee sneak peeks van onze fotografe, Sanne Swart!

Net als vele andere bruidsparen hadden we een héle lange aanloop naar onze bruiloft die we enkele keren hebben uitgesteld vanwege corona & onze belangrijkste voorwaarde: trouwen met iedereen die wij liefhebben aanwezig. Anderhalf jaar wachten laat je twijfelen aan alles: de plannen, de outfits, nog niet alle details waren uitgestippeld.

Onzekerheid kwam om de hoek kijken want ja, die jurk van 1.5 jaar geleden, pas ik ‘m nog? Vind ik hem nog mooi? Hoe staan mijn schoenen
erbij, wat voor accessoires wil ik erbij? Annet onderhield goed contact tussentijds, ze verhuisde naar een prachtig nieuw pand, we planden nieuwe afspraken, verschoven die vervolgens weer, ik heb mijn gekochte schoenen omgeruild voor net dat halve maatje groter en natuurlijk mijn uitgekozen jurk aangepast. In aanloop naar 1 oktober viel alles op zijn plek met het afspelden van de jurk en het uitzoeken van een passende sluier en haarsieraad. Restte mij nog één wens te delen, een stola of sjaal in de kleur van het pak van mijn aanstaande. Annet heeft een onderdeel van mijn inmiddels man zijn pak bemachtigd en vervolgens stad en land afgezocht om ons te verrassen met een prachtige bijpassende sjaal.

Volgens mij omschrijft dit precies waar Annet goed in is: met een luisterend oor voor elke bruid en haar wensen, helpt ze je aan het complete plaatje voor je grote dag. Onze bruiloft op 1 oktober bleek een schot in de roos: de 1.5m werd losgelaten, een feestje mocht weer.

En dat hebben we geweten met een prachtige bruiloft.

Dankjewel voor je hulp en advies Annet,

Groeten,
Romy

Fotograaf: Sanne Swart

PASAFSPRAAK


    PASAFSPRAAK