Een jurk op maat

Een jurk op maat… natuurlijk!

Dat kan natuurlijk op vele manieren, onlangs kreeg ik de vraag van een bruid of we de trouwjurk van haar moeder misschien zouden kunnen gebruiken voor haar outfit. Natuurlijk kan dat, een supermooie en bijzondere opdracht waar we met alle plezier aan meewerken.

Maar meestal koop je een nieuwe jurk, hoe gaat dat dan in zijn werk?

Als je een prachtige jurk bij ons uitgezocht hebt dan gaan wij deze, plus accessoires  lingerie en alles wat je erbij wil hebben,  bestellen. De levertijd van de meeste merken is 4 tot 5 maanden, hou daar rekening mee.  En dan komt bij de tweede pasafspraak het precisie werk, onze eigen coupeuse maakt de uitgekozen  japon tot JOUW trouwjapon. Met het lijstje van veranderingen gaat jouw outfit naar ons eigen Boudoir atelier, na twee weekjes is dan de volgende pasronde… de finale!

Wat zijn de mogelijkheden?

We beginnen onze zoektocht altijd met jou, je inspiratie, moodboard, thema, smaak en stijl. Tijdens onze eerste passessie krijg je heel veel te kiezen, denk aan stof, kant, glitters, halslijn, mouwtjes en kleur natuurlijk. Als je de keuzes hebt gemaakt die bij jouw droomjurk horen dan gaan we samen met jouw team alles zo persoonlijk mogelijk in beeld brengen. Vervolgens stylen we je helemaal af met een sluier, sieraden, hoed ( trend voor 2022) en wat er bij jouw outfit allemaal mogelijk is. Soms sta je dan met de top van jurk 1, de rok van een andere en de mouwen van nummer 3…. Maar als dat jouw keuzes zijn, gaan we die laten maken!

Heb je een andere vraag, idee of wens? Gewoon even bellen en bespreken!