Samenwerking collega’s

Samenwerking met collega’s zorgt voor een perfect  eindresultaat!

Je start altijd met HET aanzoek, dan komt de locatie en de datum en vaak.. zie ik je daarna!

De jurk staat meestal in de eerste to-do lijsten bovenaan, dat is voor veel aanstaande bruiden toch wel een bijzonder moment om die te gaan uitkiezen, samen met je bruidsteam natuurlijk.

En dan.. huren we een weddingplanner, ceremoniespreker.. Wat doen we met muziek, live of een DJ? Hoe verder met ringen, aankleding, bloemen.. en waar gaat je aanstaande heen voor zijn kostuum, en matchen we dan wel?

Ik ken mijn collega’s en kan je altijd adviseren wie er bij jullie en je ideeën past, zie het als een klein stukje extra service.  In onze collega kast vind je allerlei informatie hiervoor. Wat is een collega kast… ik hoor het je denken…. Dat is een extra hoek in onze winkel waar de leukste trouwbranche collega’s een speciale aanbieding of korting in hebben gedaan voor jou!

Sinds de verhuizing hebben we al twee samenwerkingen toegevoegd aan de service van Het Boudoir, de mogelijkheid om je styling te verzorgen is daar één van. Bij de tweede passessie kan je ervoor kiezen om je proef van Haar en Make-up te laten verzorgen door één van onze stylistes. Alles valt dan 8 weken voor de bruiloft op z’n plek, zo mooi om te zien als jouw complete plaatje tot leven komt.

Verder is het natuurlijk heel belangrijk dat jullie familiefoto klopt, de kleuren van het bruidspaar op elkaar afgestemd zijn. Daar bemoei ik me graag mee als het mag, zodat in ieder geval zijn overhemd de kleur van jouw jurk heeft. Maar ook als jij bijvoorbeeld een bijpassende shawl wil in zijn kleur , of je schoenen in zijn kleur geverfd wil hebben. Jullie bruidsmeisjes kunnen hierin ook meegenomen worden, zodat de dochters ook een beetje bij papa horen.

Er zijn zoveel mogelijkheden voor de perfect match, en ik help je er zo graag mee!

Heb je vragen, wensen of leuke ideeën? Bel me gerust dan kunnen we een plan maken voor jullie perfecte look!