Trouwen met kids

Hoe pak ik dat aan?

Er is toch niets leuker dan trouwen met je kinderen erbij, een baby is natuurlijk wel iets anders dan als ze, zoals in mijn geval, 11-14-16 en 21 waren. Absoluut onvergetelijk om zo je familie samen te voegen, herinneringen voor het leven. Bijzonder om ze allemaal erin te betrekken, onze kleinzoon bracht zelfs de ringen.

Trouwen met een baby is hele andere koek, natuurlijk ken je zelf je kindje het beste en weet je als geen ander wat zij of hij aankan maarrrrr…

Het is bijzonder belangrijk dat je zelf ook enorm geniet van deze speciale dag, zorg daarom altijd voor een plan B. Denk dan  misschien aan de oppas, de gastouder of een ander voor jouw kindje vertrouwde persoon. Probeer je familie te ontzien, want bij een slechte dag wil je wel dat alle belangrijke mensen bij jullie moment zijn. Ik ben zelf al eens bij een huwelijksvoltrekking in het stadhuis met de luid protesterende baby van het bruidspaar de ceremonie uitgelopen om de familie te laten genieten van het bijzondere moment.

En onthoud; als je kind geniet, genieten jullie dubbel!

Voor kids in schoolleeftijd is een knutseltafel natuurlijk een mooi rustmoment, trouw je op een grote/buiten locatie, dan is een springkussen of speurtocht een fantastisch hoogtepunt van het feest. En niemand zegt dat de volwassenen ( lees het bruidspaar) niet even mogen springen ( ook zo’n  leuke foto…).

Kleding is ook een leuk onderwerp, kies je voor je dochters een jurkje in de themakleur, of liever in jouw kleur? Dan is een accent in de kleur van papa een prachtige toevoeging. Vraag tijdens jouw afspraak naar de mogelijkheden en we komen met allerlei leuke suggesties.

Koop de kleding voor jullie kindjes pas 6 tot 8 weken voor de trouwdag, natuurlijk jeuken jouw koophanden vanaf het begin al, maar hou er rekening mee dat ze groeien. Plus vooral meisjes in bepaalde leeftijden hebben een hekel aan lang wachten, in hun spanningsboog is 6 weken al lang.