Ik heb een andere maat

Kan ik bij Het Boudoir komen en slagen voor mijn trouwjurk?

Natuurlijk hebben we niet alleen maat 38-40 in de winkel, vanuit onze 25 jarige ervaring bij onze lingeriewinkel LijfStyle weten we dat er plm. 130 verschillende bh maten bestaan, groot, klein, breed, smal  .. wij sluiten niemand uit! Ook voor een langere bruid hebben we alle mogelijkheden in huis,en een opstapje want ik ben zelf nogal klein…

Dus ben je bedeeld  met de heupen, borsten of billen die bij jou horen? Geen probleem! Ook kleine of juist grote voeten, oren of schouders  zijn welkom.

De pascollectie van Het Boudoir bestaat uit alle soorten die er te vinden zijn in alle voorkomende maten, ook jij krijgt dus op zeker een jurk aan die perfect past tijdens onze passessie. Ons motto is niet voor niks; een goede trouwjurk laat je mooiste punten zien en verstopt het stukje  wat je liever niet wil zien!

En doordat we altijd in een privésetting zijn met jouw team ga je ervaren dat je prachtig bent in de trouwjapon die bij jou past.

Heb ik je geprikkeld, of ben je nog onzeker? Heb je vragen… bel me dan gerust een keer. We kunnen altijd een keer vrijblijvend kennismaken in de winkel.

Ik hoor je graag, Annet van Het Boudoir op 0229-269222