Modetrends in Trouwjurken

Elk jaar in het voorjaar gaan de bruidsmode specialisten van Het Boudoir naar internationale inkoop beurzen om de leukste nieuwe trends te spotten, merken te bekijken en in te kopen.

Hoe stel je dat voor, een keuze maken uit 3 beurshallen vol trouwjurken, na afloop zijn we bijna sneeuwblind van al die witte pracht.

Bijna net zo lastig als een bruid het heeft met de keuze in een winkel met 150 jurken of meer!

Maar voor ons is het inkopen net zo leuk en bijzonder als het uitkiezen voor jou.

Sommige merken hebben een showroom in Nederland, daar kan je rustig focussen op het merk, hun verhaal en de mooie collecties. Voor ons altijd een mooi moment om de verbinding met je merken te bevestigen en te versterken. Een goede lunch hoort standaard bij het welkom.

Op een beurs gaan we eerst de trends bekijken in een aantal shows, dan de afspraken met je vaste merken en ondertussen je ogen openhouden wat de andere 600 merken aanbieden.

Wat we inkopen wordt uitgebreid getoetst, gefotografeerd en vergeleken.

Natuurlijk is dit belangrijk, maar het samenwerken met een merk houdt voor Het Boudoir veel meer in dan alleen een “mooie”collectie. Het begint bij de vertegenwoordiging, dan volgen de mogelijkheden die elk merk biedt qua veranderingen. De plek van de productie is sinds Corona ook heel belangrijk geworden, waar komen de jurken en de grondstoffen vandaan? Wij willen graag weten hoe en waar de producten vandaan komen, levertijden moeten gegarandeerd worden , geen stress voor onze bruiden. Dan natuurlijk de marketing en verdeling van het merk in Nederland, bij ons geen brands die je overal ziet, we blijven graag uniek! In service, compleetheid en collectie… superbelangrijk om jou een welkome gastvrije ontvangst te geven en te laten stralen in jouw eigen unieke japon!

Heb je er al zin in?

De collecties voor het nieuwe jaar vind je vanaf september in de winkel.

Bel gerust voor jouw afspraak, of maak een afspraak via ons contactformulier

Zo bouwen we al 7 jaar aan de prachtige collectie van Het Boudoir!