Speciale wensen?

Korte jurk, gekleurde jurk … Kom maar door!

Je kan ons niet blijer maken! Graag gaan we bij Het Boudoir bruidsmode de uitdaging aan om jouw speciale droomjurk te vinden, en als deze toevallig bestaat uit de highlights van 3 prachtige jurken uit de collectie… dan maken we haar zo voor jou!

Hieronder kan je dus alles verstaan, van een simpele aanpassing zoals bijvoorbeeld een split in de rok, een stukje van de jurk van je moeder gebruiken tot lange mouwen  maar ook een japon in een andere kleur (lees…  elke kleur van de regenboog). Vertel ons je wensen en wij gaan aan de slag, alles om jouw dag uniek te maken.

Hoe werkt dat proces dan?

Het begint met een kennismaking, telefonisch waarin jij je wensen verteld.

Dan plannen we een pasafspraak in, jij neemt behalve een paar leuke mensen ook vooral je moodboard van je dag mee. Locatie, sfeer, kleuren alles speelt mee om jouw jurk te maken.

Dan starten we de passessie en omdat er veel mogelijkheden en dus keuzes te maken zijn nemen we daar royaal de tijd voor.

Na het afwegen van alle keuzes ben je geslaagd… Gefeliciteerd!

Jouw japon gaan we vervolgens bestellen, levering rond  de 16 tot 20 weken, maar dan is het nog niet precies jouw maat ( in een half jaar tijd verandert er weleens wat).

In de volgende afspraak zetten we de puntjes op de I, het totaalplaatje komt bij elkaar.

Bruid, haar en make-up, jurk, schoenen, lingerie en accessoires… prachtig om je 8 weken voor de trouwdag te zien beseffen dat alles klopt! En dit geeft je gelijk de rust voor de laatste periode voor de trouwdag.

Tijdens de derde en meestal laatste pasbeurt nemen we alles door wat jij moet weten over het gebruik van de trouwjurk, ook niet onbelangrijk.

Zo ga je volledig ontzorgd je trouwdag tegemoet! Met de service en planning van Het Boudoir