Blije bruid Birgit vertelt

Mijn zoektocht naar DE jurk begon op de weddingfair in Heiloo. Het trouwen zelf zou pas plaatsvinden in april dus genoeg tijd leek mij. Eenmaal op de weddingfair zei de een na de andere japonverkoper dat ik toch echt wel op moest schieten. Zo’n jurk laten maken kost al zo een paar maanden, laat staan je zoektocht… Verkooppraat dacht ik. Totdat ik bij de stand van Annet kwam. Ook zij vertelde mij dat ik wel op moest schieten maar legde daarbij uit waarom dat proces zoveel tijd zou innemen. Eerst een jurk zoeken, dan het juiste gevoel bij de mooiste jurk maar dan moet hij nog gemaakt worden. En dat is een lang proces, daar gaat zo drie maanden overheen. Dan kom je terug om deze jurk te passen en kan deze eventueel nog worden aangepast. Mijn vertrouwen in Annet werd gewekt en mijn gevoel zei dat ik bij haar wel eens de mooiste jurk kon gaan vinden. Een week later kon ik met mijn moeder en vriendin al langskomen voor de eerste pasafspraak.

Met een onwennig gevoel stapte we het Boudoir binnen. De rust waarmee Annet ons ontving was erg waardevol. Een kopje thee, kleine gebakjes en een praatje, de kleine dingen die dit bezoek zo bijzonder maakte. En ja, na 6 jurken gepast te hebben kreeg ik bij die ene jurk toch echt het warme emotionele gevoel, dit was hem! De pasafspraak, drie maanden later, werd opnieuw een feestje. Het gevoel of je bij familie op bezoek bent, je thuis voelen, terwijl je er pas voor de tweede keer bent, dat is echt een gave. Mijn jurk was nu echt mijn maat en wat stond hij prachtig! De sleep was nog wel erg lang maar dat was geen probleem. Binnen no time stond de coupeuse naast me en wist met haar hart voor de zaak mijn sleep zo aan te passen dat deze perfect werd. Het bijzondere was dat Annet echt de tijd voor je neemt en ook in is voor ‘gekke’ vragen. Mijn vader zei altijd dat als ik zou trouwen ik van hem niet in een broekpak mocht. Dat moet natuurlijk even gepast worden en dat mocht! Het broekpak, de hakken en een prachtig boeket nepbloemen werden tevoorschijn getoverd ik mocht het allemaal aan. En zo verrassend, het stond nog mooi ook!

Drie weken voor de bruiloft was mijn laatste pasafspraak. De jurk zat als gegoten, echt zoals ik mij een bruid zou voelen! Vol trots heb ik deze jurk op onze bruiloft gedragen. Mijn man zei dat hij zich geen mooiere jurk kon voorstellen en was diep ontroert toen ik in deze prachtige jurk de trap af kwam. Onze complimenten voor Annet, zij wist mij en mijn moeder en vriendin het vertrouwde gevoel te geven er helemaal voor ons te zijn. Ze heeft hart voor haar vak en dat straalt ze ook uit. Ik ben nog altijd blij dat ik mijn gevoel heb gevolgd op de weddingfair en gekozen heb voor het Boudoir. Echt een feest om daar je jurk uit te mogen zoeken. Liefs, Birgit

Blije bruid Birgit vertelt

Mijn zoektocht naar DE jurk begon op de weddingfair in Heiloo. Het trouwen zelf zou pas plaatsvinden in april dus genoeg tijd leek mij. Eenmaal op de weddingfair zei de een na de andere japonverkoper dat ik toch echt wel op moest schieten. Zo’n jurk laten maken kost al zo een paar maanden, laat staan je zoektocht… Verkooppraat dacht ik. Totdat ik bij de stand van Annet kwam. Ook zij vertelde mij dat ik wel op moest schieten maar legde daarbij uit waarom dat proces zoveel tijd zou innemen. Eerst een jurk zoeken, dan het juiste gevoel bij de mooiste jurk maar dan moet hij nog gemaakt worden. En dat is een lang proces, daar gaat zo drie maanden overheen. Dan kom je terug om deze jurk te passen en kan deze eventueel nog worden aangepast. Mijn vertrouwen in Annet werd gewekt en mijn gevoel zei dat ik bij haar wel eens de mooiste jurk kon gaan vinden. Een week later kon ik met mijn moeder en vriendin al langskomen voor de eerste pasafspraak.

Met een onwennig gevoel stapte we het Boudoir binnen. De rust waarmee Annet ons ontving was erg waardevol. Een kopje thee, kleine gebakjes en een praatje, de kleine dingen die dit bezoek zo bijzonder maakte. En ja, na 6 jurken gepast te hebben kreeg ik bij die ene jurk toch echt het warme emotionele gevoel, dit was hem! De pasafspraak, drie maanden later, werd opnieuw een feestje. Het gevoel of je bij familie op bezoek bent, je thuis voelen, terwijl je er pas voor de tweede keer bent, dat is echt een gave. Mijn jurk was nu echt mijn maat en wat stond hij prachtig! De sleep was nog wel erg lang maar dat was geen probleem. Binnen no time stond de coupeuse naast me en wist met haar hart voor de zaak mijn sleep zo aan te passen dat deze perfect werd. Het bijzondere was dat Annet echt de tijd voor je neemt en ook in is voor ‘gekke’ vragen. Mijn vader zei altijd dat als ik zou trouwen ik van hem niet in een broekpak mocht. Dat moet natuurlijk even gepast worden en dat mocht! Het broekpak, de hakken en een prachtig boeket nepbloemen werden tevoorschijn getoverd ik mocht het allemaal aan. En zo verrassend, het stond nog mooi ook!

Drie weken voor de bruiloft was mijn laatste pasafspraak. De jurk zat als gegoten, echt zoals ik mij een bruid zou voelen! Vol trots heb ik deze jurk op onze bruiloft gedragen. Mijn man zei dat hij zich geen mooiere jurk kon voorstellen en was diep ontroert toen ik in deze prachtige jurk de trap af kwam. Onze complimenten voor Annet, zij wist mij en mijn moeder en vriendin het vertrouwde gevoel te geven er helemaal voor ons te zijn. Ze heeft hart voor haar vak en dat straalt ze ook uit. Ik ben nog altijd blij dat ik mijn gevoel heb gevolgd op de weddingfair en gekozen heb voor het Boudoir. Echt een feest om daar je jurk uit te mogen zoeken. Liefs, Birgit

PASAFSPRAAK


    PASAFSPRAAK