Blije bruid Lenneke vertelt

Na heel wat niet zulke subtiele hints vroeg hij mij eindelijk ten huwelijk en konden we starten met plannen. Met corona in je achterhoofd een bruiloft plannen, waar begin je dan? Zo veel dingen die je moet regelen en doen. Wij zijn gestart met locaties bekijken. Ik had mij ingeschreven voor een aantal locaties op de “open trouwdag route”, maar de meeste gingen niet door vanwege corona. Robachers Watermolen was wel open en daar hadden we een dubbele jackpot: Ik werd verliefd op de locatie en we kwamen Annet tegen die daar met brochures en informatie stond.

De eerste keer bij Annet. Een warm welkom met koffie/thee en wat lekkers en we bespreken wat voor jurken ik interessant vind. Er worden meteen een paar jurken uit het rek gepakt en in de enorm ruime omkleedruimte klaar gehangen. Ik vond alle jurken even mooi en dat is dan ook meteen mijn grootste probleem want hoe kies je dan. Ook daar kan Annet je goed bij helpen, en nee ze gaat die keuze echt niet voor je maken. Ze helpt je door je echt goed na te laten denken wat jij wilt in een jurk.

Ik had kleine tweestrijd tussen een jurk die bij mijn eerste idee hoorde en een jurk die ik nooit zelf uit het rek zou hebben gepakt, die prachtig zat en ook nog eens comfortabel was (geen overbodige luxe met een baby en een peuter)

Dan ga je bij Annet dus ook niet alleen voor een jurk maar voor het totaalpakket, dus ook een hoepel, een sluier en wordt hij helemaal op maat gemaakt. Voor de liefhebbers zijn er ook nog schoenen, sieraden, ringkussens, ringmandjes, bruidsmeisjes jurken (kinderen en volwassenen) en wat je nog meer kan verzinnen wat er bij een bruiloft hoort. Het is dan ook fijn dat als je weg gaat bij Annet dat je een jurk hebt en alle accessoires die je wenste, maar ook een tasje vol met flyers en visitekaartjes met adressen voor trouwauto’s, boekketten, ringen etc. wat het hele voorbereiden op je mooie trouwdag een stuk makkelijker maakt.

Op mijn trouwdag zelf voelde ik mij prachtig de jurk zat perfect. Bedankt Annet voor deze prachtige jurk voor mijn onvergetelijke dag!

Blije bruid Lenneke vertelt

Na heel wat niet zulke subtiele hints vroeg hij mij eindelijk ten huwelijk en konden we starten met plannen. Met corona in je achterhoofd een bruiloft plannen, waar begin je dan? Zo veel dingen die je moet regelen en doen. Wij zijn gestart met locaties bekijken. Ik had mij ingeschreven voor een aantal locaties op de “open trouwdag route”, maar de meeste gingen niet door vanwege corona. Robachers Watermolen was wel open en daar hadden we een dubbele jackpot: Ik werd verliefd op de locatie en we kwamen Annet tegen die daar met brochures en informatie stond.

De eerste keer bij Annet. Een warm welkom met koffie/thee en wat lekkers en we bespreken wat voor jurken ik interessant vind. Er worden meteen een paar jurken uit het rek gepakt en in de enorm ruime omkleedruimte klaar gehangen. Ik vond alle jurken even mooi en dat is dan ook meteen mijn grootste probleem want hoe kies je dan. Ook daar kan Annet je goed bij helpen, en nee ze gaat die keuze echt niet voor je maken. Ze helpt je door je echt goed na te laten denken wat jij wilt in een jurk.

Ik had kleine tweestrijd tussen een jurk die bij mijn eerste idee hoorde en een jurk die ik nooit zelf uit het rek zou hebben gepakt, die prachtig zat en ook nog eens comfortabel was (geen overbodige luxe met een baby en een peuter)

Dan ga je bij Annet dus ook niet alleen voor een jurk maar voor het totaalpakket, dus ook een hoepel, een sluier en wordt hij helemaal op maat gemaakt. Voor de liefhebbers zijn er ook nog schoenen, sieraden, ringkussens, ringmandjes, bruidsmeisjes jurken (kinderen en volwassenen) en wat je nog meer kan verzinnen wat er bij een bruiloft hoort. Het is dan ook fijn dat als je weg gaat bij Annet dat je een jurk hebt en alle accessoires die je wenste, maar ook een tasje vol met flyers en visitekaartjes met adressen voor trouwauto’s, boekketten, ringen etc. wat het hele voorbereiden op je mooie trouwdag een stuk makkelijker maakt.

Op mijn trouwdag zelf voelde ik mij prachtig de jurk zat perfect. Bedankt Annet voor deze prachtige jurk voor mijn onvergetelijke dag!

PASAFSPRAAK


    PASAFSPRAAK