Blije bruid Virginia vertelt

Lieve Annet,

2 jaar geleden liep ik voor het eerst jouw mooie winkel binnen. We werden erg warm onthaald. En ik wist gelijk dat ik bij jou DE jurk ging vinden. En wat voor jurk.
Ook onze dochter vond haar jurk bij jou. Met alle suggesties werd ze echt een plaatje.
Na 1 keer uitstel, een besluit om de trouwerij door te laten gaan en het feest later te vieren, een ding met mijn ketting een dag voor de trouwerij en een schoenen dilemma( traditioneel of gewoon bij mij passend = trouwgympies) werd ik steeds helemaal kalm steeds door jouw goede raad.
Heel erg bedankt. Ik weet zeker dat zonder jou onze dag niet zo perfect had geweest!
Veel liefs!
Virginia

Fotograaf: Helen Navajas fine art photography

Blije bruid Virginia vertelt

Lieve Annet,

2 jaar geleden liep ik voor het eerst jouw mooie winkel binnen. We werden erg warm onthaald. En ik wist gelijk dat ik bij jou DE jurk ging vinden. En wat voor jurk.
Ook onze dochter vond haar jurk bij jou. Met alle suggesties werd ze echt een plaatje.
Na 1 keer uitstel, een besluit om de trouwerij door te laten gaan en het feest later te vieren, een ding met mijn ketting een dag voor de trouwerij en een schoenen dilemma( traditioneel of gewoon bij mij passend = trouwgympies) werd ik steeds helemaal kalm steeds door jouw goede raad.
Heel erg bedankt. Ik weet zeker dat zonder jou onze dag niet zo perfect had geweest!
Veel liefs!
Virginia

Fotograaf: Helen Navajas fine art photography

PASAFSPRAAK


    PASAFSPRAAK