Blije bruid Esther vertelt

Hierbij een aantal foto’s van onze prachtige bruiloft. Het was een onvergetelijke dag. Ondanks, maar waarschijnlijk ook juist dankzij de regen hebben wij zoveel prachtige, bijzondere en liefdevolle momenten beleeft die tijdens onze huwelijksreis veelal weer in onze gedachten voorbij kwamen. We zagen er prachtig uit!!! (mijn moeder ook!!). De buik heeft zich nog net in weten te houden ;-), ik zou de jurk op dit moment niet passen zoveel ben ik nu in een week tijd gegroeid :-).

Bedankt voor alles.

Blije bruid Esther vertelt

Hierbij een aantal foto’s van onze prachtige bruiloft. Het was een onvergetelijke dag. Ondanks, maar waarschijnlijk ook juist dankzij de regen hebben wij zoveel prachtige, bijzondere en liefdevolle momenten beleeft die tijdens onze huwelijksreis veelal weer in onze gedachten voorbij kwamen. We zagen er prachtig uit!!! (mijn moeder ook!!). De buik heeft zich nog net in weten te houden ;-), ik zou de jurk op dit moment niet passen zoveel ben ik nu in een week tijd gegroeid :-).

Bedankt voor alles.

PASAFSPRAAK


    PASAFSPRAAK