Blije bruid Melanie vertelt

Omdat ik 7 maanden zwanger was, had ik er bewust voor gekozen geen traditionele trouwjurk uit te zoeken. Ik had een mooie positiejurk gekocht, waar ik bijpassende accessoires voor zocht. Bij ‘Het Boudoir’ ben ik uitstekend geholpen! Ondanks dat ik voor (alleen) accessoires kwam, werd ik als een echte bruid behandeld! Samen met mijn moeder heb ik een geweldige middag gehad. Annet gaf goed advies, hielp me bij het uitzoeken en gaf mij een gevoel dat een bruid op dat moment moest hebben.

Op 27 december 2016 trad ik in het huwelijksbootje. Het was een geweldige en stralende dag. De zon scheen en ik voelde me blij.
De sluier, de trouwschoenen, de sieraden en de tas maakten mij als bruid helemaal af.

De voorpret bij ‘Het Boudoir’ en onze trouwdag zijn onvergetelijk!

Annet, bedankt voor alles!

Blije bruid Melanie vertelt

Omdat ik 7 maanden zwanger was, had ik er bewust voor gekozen geen traditionele trouwjurk uit te zoeken. Ik had een mooie positiejurk gekocht, waar ik bijpassende accessoires voor zocht. Bij ‘Het Boudoir’ ben ik uitstekend geholpen! Ondanks dat ik voor (alleen) accessoires kwam, werd ik als een echte bruid behandeld! Samen met mijn moeder heb ik een geweldige middag gehad. Annet gaf goed advies, hielp me bij het uitzoeken en gaf mij een gevoel dat een bruid op dat moment moest hebben.

Op 27 december 2016 trad ik in het huwelijksbootje. Het was een geweldige en stralende dag. De zon scheen en ik voelde me blij.
De sluier, de trouwschoenen, de sieraden en de tas maakten mij als bruid helemaal af.

De voorpret bij ‘Het Boudoir’ en onze trouwdag zijn onvergetelijk!

Annet, bedankt voor alles!

PASAFSPRAAK


    PASAFSPRAAK