Blije bruid Ivonne vertelt

Ik wil je hierbij nog complimenteren met de super verzorging van alles rond het uitkiezen van mijn trouwjurk bij jou. Het voelde meteen goed door je vriendelijkheid en je geduld. Het voelde als “niks moet” maar alles kan.

Toen ik een eerste afspraak bij je maakte liet je blijken dat het gezellig was als er vrienden of familie meekwamen. Daar zou ik zelf bijna niet aan gedacht hebben. We waren dus meer dan welkom en werden eerst verwend met koffie of thee en wat lekkers erbij. Door de ongedwongen sfeer kwam je wat meer aan de weet en kwam je algauw met 3 voorbeelden. Daar heb ik de mooiste voor mij uit gekozen, het was precies wat ik wou, niks geen getwijfel achteraf (wat mij wel eigen is).

Er werden accessoires bij gezocht en we keken wat ik wel en niet wilde gebruiken. Kortom het plaatje was compleet en de maat werd bepaald.

Blije bruid Ivonne vertelt

Ik wil je hierbij nog complimenteren met de super verzorging van alles rond het uitkiezen van mijn trouwjurk bij jou. Het voelde meteen goed door je vriendelijkheid en je geduld. Het voelde als “niks moet” maar alles kan.

Toen ik een eerste afspraak bij je maakte liet je blijken dat het gezellig was als er vrienden of familie meekwamen. Daar zou ik zelf bijna niet aan gedacht hebben. We waren dus meer dan welkom en werden eerst verwend met koffie of thee en wat lekkers erbij. Door de ongedwongen sfeer kwam je wat meer aan de weet en kwam je algauw met 3 voorbeelden. Daar heb ik de mooiste voor mij uit gekozen, het was precies wat ik wou, niks geen getwijfel achteraf (wat mij wel eigen is).

Er werden accessoires bij gezocht en we keken wat ik wel en niet wilde gebruiken. Kortom het plaatje was compleet en de maat werd bepaald.

PASAFSPRAAK


    PASAFSPRAAK