Blije bruid Lily vertelt

Begin 2015 ben ik op zoek gegaan naar mijn bruidsjurk. Ik kwam uit bij het Boudoir, ik vond het heel leuk om bij deze bruidswinkel mijn jurk uit te zoeken omdat er allemaal jurken in de zaak hangen. Zo kun je ze direct even aanraken en bekijken. Wat ik ook fijn vond is dat de hele zaak is aangekleed, waardoor je kunt kijken naar sieraden, lingerie maar ook schoenen. Wat ik ook zeer prettig vond is dat er veel tijd en aandacht is voor de kleine details.

En toen kwam de dag alsmaar dichterbij en mocht ik mijn mooie jurk komen ophalen en mee naar huis nemen. Tijdens onze trouwdag was ik helemaal in mijn element in mijn trouwjurk. Hij zat ten eerste als gegoten, en daarnaast kreeg ik veel reacties dat dit helemaal de juiste jurk was voor mij. Ook vond mijn kersverse man mijn jurk super, hij begon helemaal te stralen toen hij mij zag. En ik was zeer verrast door de kleur van zijn pak. Hij heeft mij ook helemaal verrast. Dus wij hebben een hele mooie dag gehad.

Blije bruid Lily vertelt

Begin 2015 ben ik op zoek gegaan naar mijn bruidsjurk. Ik kwam uit bij het Boudoir, ik vond het heel leuk om bij deze bruidswinkel mijn jurk uit te zoeken omdat er allemaal jurken in de zaak hangen. Zo kun je ze direct even aanraken en bekijken. Wat ik ook fijn vond is dat de hele zaak is aangekleed, waardoor je kunt kijken naar sieraden, lingerie maar ook schoenen. Wat ik ook zeer prettig vond is dat er veel tijd en aandacht is voor de kleine details.

En toen kwam de dag alsmaar dichterbij en mocht ik mijn mooie jurk komen ophalen en mee naar huis nemen. Tijdens onze trouwdag was ik helemaal in mijn element in mijn trouwjurk. Hij zat ten eerste als gegoten, en daarnaast kreeg ik veel reacties dat dit helemaal de juiste jurk was voor mij. Ook vond mijn kersverse man mijn jurk super, hij begon helemaal te stralen toen hij mij zag. En ik was zeer verrast door de kleur van zijn pak. Hij heeft mij ook helemaal verrast. Dus wij hebben een hele mooie dag gehad.

PASAFSPRAAK


    PASAFSPRAAK