Blije bruid Ellen vertelt

In juni 2015 ben ik ten huwelijk gevraagd. Al vrij snel ben ik met mijn moeder en zus naar de trouwbeurs in Fort Beemster geweest. Hier in gesprek geraakt met Larissa van het Boudoir. Er was meteen een klik en al snel een afspraak gemaakt voor oktober.

De eerste afspraak brak aan en ik was best zenuwachtig. Annet ontving mij, mijn moeder en mijn zus heel vriendelijk en gezellig. Na een eerste gesprekje jurken gezocht. Zelf een aantal gekozen en mijn moeder en zus ook. Annet en ik, hup, de kleedkamer in om de verschillende jurken te passen. Dit is in het begin een beetje wennen, maar Annet stelt je snel op je gemak! Nadat ik ze allemaal aan had gehad kwam Annet met een voorstel. Deze jurk was perfect! Niet alleen paste hij heel goed bij mij, maar ook bij onze bijzondere locatie: het griekse eiland Rhodos!

In maart terug om mijn jurk weer aan te trekken en af te spelden. Weer een hartelijk ontvangst en daar gingen Annet en ik weer de kleedkamer in! Nu ook passende lingerie erbij! Wat heeft Annet een kennis over het vrouwelijk lichaam zeg. Ze zag meteen dat het eerste korset het net niet was, dus ging ze meteen een andere pakken in haar lingerie winkel die naast de bruidswinkel is. Dit korset zat beter en mijn jurk kon weer aan. Samen met de coupeuse heeft ze ervoor gezorgd dat mijn jurk fantastisch zit. Toen iedereen tevreden was moest de jurk jammer genoeg weer uit.

Drie weken later kwamen we terug om hem nog 1 keer te passen en mee te nemen. Wat vonden wij het jammer dat we niet meer gezellig naar Annet kunnen! We kregen de laatste instructies mee, drie dikke zoenen en natuurlijk de jurk!

Annet heeft er mede voor gezorgd dat ik kon stralen op de mooiste dag van mijn leven! Ik raad andere bruiden echt aan om naar Annet te gaan! Ze neemt alle tijd en is heel kundig.

Blije bruid Ellen vertelt

In juni 2015 ben ik ten huwelijk gevraagd. Al vrij snel ben ik met mijn moeder en zus naar de trouwbeurs in Fort Beemster geweest. Hier in gesprek geraakt met Larissa van het Boudoir. Er was meteen een klik en al snel een afspraak gemaakt voor oktober.

De eerste afspraak brak aan en ik was best zenuwachtig. Annet ontving mij, mijn moeder en mijn zus heel vriendelijk en gezellig. Na een eerste gesprekje jurken gezocht. Zelf een aantal gekozen en mijn moeder en zus ook. Annet en ik, hup, de kleedkamer in om de verschillende jurken te passen. Dit is in het begin een beetje wennen, maar Annet stelt je snel op je gemak! Nadat ik ze allemaal aan had gehad kwam Annet met een voorstel. Deze jurk was perfect! Niet alleen paste hij heel goed bij mij, maar ook bij onze bijzondere locatie: het griekse eiland Rhodos!

In maart terug om mijn jurk weer aan te trekken en af te spelden. Weer een hartelijk ontvangst en daar gingen Annet en ik weer de kleedkamer in! Nu ook passende lingerie erbij! Wat heeft Annet een kennis over het vrouwelijk lichaam zeg. Ze zag meteen dat het eerste korset het net niet was, dus ging ze meteen een andere pakken in haar lingerie winkel die naast de bruidswinkel is. Dit korset zat beter en mijn jurk kon weer aan. Samen met de coupeuse heeft ze ervoor gezorgd dat mijn jurk fantastisch zit. Toen iedereen tevreden was moest de jurk jammer genoeg weer uit.

Drie weken later kwamen we terug om hem nog 1 keer te passen en mee te nemen. Wat vonden wij het jammer dat we niet meer gezellig naar Annet kunnen! We kregen de laatste instructies mee, drie dikke zoenen en natuurlijk de jurk!

Annet heeft er mede voor gezorgd dat ik kon stralen op de mooiste dag van mijn leven! Ik raad andere bruiden echt aan om naar Annet te gaan! Ze neemt alle tijd en is heel kundig.

PASAFSPRAAK


    PASAFSPRAAK