Blije bruid Sabine vertelt

Ik ben begin 2015 voor het eerst bij Annet geweest. Ik was op zoek naar een trouwjurk voor onze trouwdag in september. Bij binnenkomst zag ik gelijk iets waar mijn oog op viel, maar verder heb ik niets gezegd en het lekker over mij heen laten komen. We werden ontvangen met een kopje koffie/thee en iets lekkers, zo konden we even kennismaken met elkaar. Ik vertelde hoe onze dag er uit zou komen te zien en Annet vertelde over hoe haar concept met all-in prijzen werkt.

Na dit gezellige gesprek werd het tijd om jurken uit te kiezen om aan te trekken. Vanuit de verschillende prijscategorieën kon ik kiezen welke jurken mij mooi leken. Ook Annet deed een voorstel en met een aantal jurken gingen wij passen. Veel jurken heb ik aangehad, met mooie exemplaren ertussen. Tot op een ogenblik de jurk gepast werd die ik meteen had zien hangen. Deze prachtige jurk is het uiteindelijk ook geworden, alles wat ik zocht had deze!

Na het kiezen van deze jurk mocht ik ook gelijk de lingerie en de accessoires uitzoeken, wat was dat leuk! Na enkele maanden te hebben gewacht kon ik in juli weer komen voor het afpassen van de jurk. Hij was nog net zo mooi en zat nog steeds heerlijk! Gelukkig hoefde er in mijn geval weinig aan de jurk aangepast te worden, dus de aardige coupeuse had aan mijn jurk weinig werk. Nadat de jurk helemaal klaar was en alle accessoires er bij waren heb ik het opgehaald, klaar voor de grote dag!

Onze dag zelf was verder super mooi. Na een week vol regen (zelfs tot op de dag ervoor) hadden wij een prachtige stralend zonnetje. Dit maakte de dag nóg mooier! Mijn man had zijn prachtige pak bij Schutz vandaan. Mijn moeder heeft zelfs bij Annet een stukje stof van mijn jurk opgehaald, zodat de kleur van het overhemd er op kon worden aangepast. Het ophalen van dat stukje was helemaal geen probleem, wat een service!

Ik raad iedere bruid in spé aan om eens bij Annet te gaan kijken, de ongedwongen sfeer, het zelf tussen de jurken zoeken wat je mooi vind, de vaste prijzen voor een jurk met accessoires.. het is zo fijn kiezen daar!

Blije bruid Sabine vertelt

Ik ben begin 2015 voor het eerst bij Annet geweest. Ik was op zoek naar een trouwjurk voor onze trouwdag in september. Bij binnenkomst zag ik gelijk iets waar mijn oog op viel, maar verder heb ik niets gezegd en het lekker over mij heen laten komen. We werden ontvangen met een kopje koffie/thee en iets lekkers, zo konden we even kennismaken met elkaar. Ik vertelde hoe onze dag er uit zou komen te zien en Annet vertelde over hoe haar concept met all-in prijzen werkt.

Na dit gezellige gesprek werd het tijd om jurken uit te kiezen om aan te trekken. Vanuit de verschillende prijscategorieën kon ik kiezen welke jurken mij mooi leken. Ook Annet deed een voorstel en met een aantal jurken gingen wij passen. Veel jurken heb ik aangehad, met mooie exemplaren ertussen. Tot op een ogenblik de jurk gepast werd die ik meteen had zien hangen. Deze prachtige jurk is het uiteindelijk ook geworden, alles wat ik zocht had deze!

Na het kiezen van deze jurk mocht ik ook gelijk de lingerie en de accessoires uitzoeken, wat was dat leuk! Na enkele maanden te hebben gewacht kon ik in juli weer komen voor het afpassen van de jurk. Hij was nog net zo mooi en zat nog steeds heerlijk! Gelukkig hoefde er in mijn geval weinig aan de jurk aangepast te worden, dus de aardige coupeuse had aan mijn jurk weinig werk. Nadat de jurk helemaal klaar was en alle accessoires er bij waren heb ik het opgehaald, klaar voor de grote dag!

Onze dag zelf was verder super mooi. Na een week vol regen (zelfs tot op de dag ervoor) hadden wij een prachtige stralend zonnetje. Dit maakte de dag nóg mooier! Mijn man had zijn prachtige pak bij Schutz vandaan. Mijn moeder heeft zelfs bij Annet een stukje stof van mijn jurk opgehaald, zodat de kleur van het overhemd er op kon worden aangepast. Het ophalen van dat stukje was helemaal geen probleem, wat een service!

Ik raad iedere bruid in spé aan om eens bij Annet te gaan kijken, de ongedwongen sfeer, het zelf tussen de jurken zoeken wat je mooi vind, de vaste prijzen voor een jurk met accessoires.. het is zo fijn kiezen daar!

PASAFSPRAAK


    PASAFSPRAAK