Blije bruid Marlies vertelt

Toen ik samen met mijn dochter bij jou een trouwjurk uit kwam zoeken, had ik een compleet pinterestbord met trouwjurken die ik mooi vond, bij mij. Op dat moment hadden we nog 6 weken tot de trouwdatum. Een uitdaging….

Gelukkig stond ik open voor jouw suggesties, want wauw: die jurk waar jij mee aankwam en waarvan ik in eerste instantie dacht ‘hmmm’, was ineens een plaatje toen ik hem aan had. Zeker toen je ook nog met een paar heel speciale pumps aankwam: de knop was om, dit moest het worden. Eén klein veranderingetje er nog aan en dan zat hij perfect. Het voelde het nog een beetje gewaagd om gewoon maar volledig te gokken op mooi weer en voor strapless en blote benen te gaan, maar wat pakte dat fantastisch uit: vanaf de eerste minuut dat ik mijn jurk aan had en die geweldige fantastische groen/rode schoenen eronder voelde ik me prachtig. Toen ik de trap afliep naar mijn aanstaande man, was het nog heel even spannend wat hij van de lange asymmetrische tulen rok zou vinden: keer op keer had hij mij verteld, dat hij niet van ‘vitragestof’ in een trouwjurk hield. Maar ja, ik voelde me zo mooi en speciaal in de jurk, dan moet je die gok gewoon nemen. En ook Symen was weg van deze jurk en schoenen.

Ik heb me de hele dag prachtig gevoeld. Na de plechtigheid en bruidstaart ging de lange rok met sleep af en een kanten jasje over de nu korte jurk aan en zag ik er ineens heel anders uit: Van alle bruiloftsgasten kreeg ik weer een ‘oh, wat mooi’. Eigenlijk had ik die dag 2 outfits voor 1 prijs.

Annet, je hebt me fantastisch geadviseerd en ik vond het ook heel fijn dat je je aan wilde passen aan mijn ingewikkelde werktijden en mijn moeilijk te voorspellen agenda. En passant kwam je ook nog met allerlei tips voor muziek, locaties, fotografie, bruidstaart…Daardoor konden we heel snel schakelen en was binnen de kortste keren de bruiloftsdag georganiseerd. Annet: Heel erg bedankt!

Blije bruid Marlies vertelt

Toen ik samen met mijn dochter bij jou een trouwjurk uit kwam zoeken, had ik een compleet pinterestbord met trouwjurken die ik mooi vond, bij mij. Op dat moment hadden we nog 6 weken tot de trouwdatum. Een uitdaging….

Gelukkig stond ik open voor jouw suggesties, want wauw: die jurk waar jij mee aankwam en waarvan ik in eerste instantie dacht ‘hmmm’, was ineens een plaatje toen ik hem aan had. Zeker toen je ook nog met een paar heel speciale pumps aankwam: de knop was om, dit moest het worden. Eén klein veranderingetje er nog aan en dan zat hij perfect. Het voelde het nog een beetje gewaagd om gewoon maar volledig te gokken op mooi weer en voor strapless en blote benen te gaan, maar wat pakte dat fantastisch uit: vanaf de eerste minuut dat ik mijn jurk aan had en die geweldige fantastische groen/rode schoenen eronder voelde ik me prachtig. Toen ik de trap afliep naar mijn aanstaande man, was het nog heel even spannend wat hij van de lange asymmetrische tulen rok zou vinden: keer op keer had hij mij verteld, dat hij niet van ‘vitragestof’ in een trouwjurk hield. Maar ja, ik voelde me zo mooi en speciaal in de jurk, dan moet je die gok gewoon nemen. En ook Symen was weg van deze jurk en schoenen.

Ik heb me de hele dag prachtig gevoeld. Na de plechtigheid en bruidstaart ging de lange rok met sleep af en een kanten jasje over de nu korte jurk aan en zag ik er ineens heel anders uit: Van alle bruiloftsgasten kreeg ik weer een ‘oh, wat mooi’. Eigenlijk had ik die dag 2 outfits voor 1 prijs.

Annet, je hebt me fantastisch geadviseerd en ik vond het ook heel fijn dat je je aan wilde passen aan mijn ingewikkelde werktijden en mijn moeilijk te voorspellen agenda. En passant kwam je ook nog met allerlei tips voor muziek, locaties, fotografie, bruidstaart…Daardoor konden we heel snel schakelen en was binnen de kortste keren de bruiloftsdag georganiseerd. Annet: Heel erg bedankt!

PASAFSPRAAK


    PASAFSPRAAK